Contactgegevens
Kleuvenstee 15
9403 LT  Assen
Home > Privacy statement
Privacy statement

Wet Bescherming Persoonsgegevens
Tandarts Praktijk Marsdijk is er verantwoordelijk voor te voldoen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en derhalve geheel volgens de eisen hiervan te handelen.

Wat wij met uw gegevens doen
Bij de aanvraag van informatie en/of het bestellen van producten vragen wij u om persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken wij voor het accepteren van uw aanvraag en/of voor het uitvoeren van uw opdracht tot levering van producten. Ook kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze producten. Als u geen prijs stelt op informatie over onze producten, kunt u ons dat laten weten via de formulieren op de website. Wij blokkeren dan uw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens zijn bij ons veilig
De bescherming van de privacy is belangrijk voor u en voor ons. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Daarom zijn onze systemen en programma's goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten ons bedrijf toegang hebben tot uw persoonsgegevens.

Vragen?
Voor vragen over de wijze waarop Tandarts Praktijk Marsdijk omgaat met persoonsgegevens kunt u contact opnemen met Tandarts Praktijk Marsdijk:

Tandarts Praktijk Marsdijk
Kleuvenstee 15
9403 LT  Assen
T (0592) 345 953
E info@tandartspraktijkmarsdijk.nl

Wijzigingen
Tandarts Praktijk Marsdijk behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het Privacy Statement. Vanzelfsprekend zal Tandarts Praktijk Marsdijk waarnodig het Privacy Statement aanpassen aan wetswijzigingen en rechtspraak
(versie 1.0 19 november 2001).
Tandarts Praktijk Marsdijk
Tandartsen Wigchert L J M & Wigchert M A


E info@tandartspraktijkmarsdijk.nl
I www.tandartspraktijkmarsdijk.nl


Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 8.15 - 17.00
Vrijdag 8.15 - 13.00

Voor afspraken en/of vragen zij wij bereikbaar
van maandag t/m vrijdag tot 13.00 uur
onder telefoonnummer (0592) 345 953